Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξέφρενη δράση στο νέο trailer του The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia

*
H Bandai Namco δημοσίευσε ένα ακόμα trailer για το επερχόμενο The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia. Για αρχή παίρνουμε μια γεύση από το Adventure Mode. Εκεί οι παίκτες θα πρέπει να αναλαμβάνουν αποστολές, να μαθαίνουν φήμες από τους κατοίκους της πόλης που ανεβάζουν το gossip meter τους και να αντιμετωπίζουν οποιονδήποτε λυμαίνεται το βασίλειο της Liones. Η σκυτάλη περνάει στο Multiplayer Mode όπου τα πράγματα είναι αρκετά απλά. Οι παίκτες καλούνται να επιλέξουν τον αγαπημένο τους χαρακτήρα από τη σειρά και στη συνέχεια αντιμετωπίζουν αντιπάλους είτε online είτε offline. Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 9 Φεβρουαρίου 2018, αποκλειστικά για PlayStation 4 και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*