Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξανά στα δικαστήρια η EA

*
Για ακόμα μία φορά, η αγαπημένη εταιρεία των δικηγόρων EA, φαίνεται να αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, όσον αφορά την πολιτική των loot-boxes που εφαρμόζει στην πλειοψηφία των παιχνιδιών της.

Για όσους δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες, ο πυρήνας της υπόθεσης στηρίζεται στο γεγονός ότι η διάσημη εταιρεία αναπτύσσει, ιδίως τους αθλητικούς τίτλους της, χρησιμοποιώντας τη νοοτροπία Dynamic Difficulty Adjustment, εξαιτίας της οποίας, η δυσκολία των παιχνιδιών αυξάνεται δραματικά, εξαναγκάζοντας εμμέσως τους παίκτες να προβούν σε microtransactions ξοδεύοντας πολλά επιπλέον χρήματα, για να κερδίσουν προβάδισμα. Πιο συγκεκριμένα, η καταγγελία αναφέρει τα Madden NFL, NHL και FIFA ως τους τίτλους στους οποίους εφαρμόστηκε αυτός ο τρόπος ανάπτυξης.


Αξίζει, βέβαια να σημειωθεί πως στο τέλος της ημέρας, το φαινόμενο αυτό δεν εφαρμόζεται σε καμία περίπτωση αποκλειστικά από την EA. Ειδικά στον χώρο των αθλητικών, ίδια αντιμετώπιση από τους fans έχει και η 2K Games, στα παιχνίδια της οποίας μπορεί κανείς να βρει εξίσου πολλά microtransactions, τα οποία αποτελούνται από Player Packs και άλλα boosters που επαυξάνουν την επίδοση των παικτών.

Καταλήγουμε, λοιπόν, πως αυτό που διαφοροποιεί την EA από το πλήθος και την καθιστά στόχο των καταγγελιών δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από την τεράστια φήμη της στη βιομηχανία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*