Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησαν νέες προσφορές έως και 80% για indie games του PlayStation

*
Ένα νέο κύμα προσφορών έως και 80% για indie games σε κονσόλες PlayStation ξεκίνησε. Η Sony άνοιξε μια ειδική καρτέλα στο PlayStation Store, όπου και έχει συγκεντρώσει ανεξάρτητες παραγωγές που έχουν εμφανιστεί σε εκδόσεις για PS4 και PS5 και προσφέρει στους παίκτες τη δυνατότητα να τα κάνουν δικά τους με λιγότερα χρήματα. Στην παρούσα φάση, το ελληνικό PlayStation Store φιλοξενεί 1270 αντικείμενα σε έκπτωση και με μια πρώτη ματιά βλέπουμε ότι οι συνδρομητές PlayStation Plus μπορούν να επωφεληθούν και εξτρά εκπτώσεων. Στην πρώτη σελίδα των προσφορών συναντάμε παραγωγές όπως τα Cuphead (-30%), Chernobylite (-20%), Outer Wilds (-40%), Nickelodeon All Star Brawl (-30%), Aragami 2 (-25%), Crysis Remastered Trilogy (-20%) και αρκετά ακόμη. Βρείτε όλες τις προσφορές στο PlayStation Store της κονσόλας σας ή μέσω του επίσημου site, εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*