Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησαν νέες προσφορές στο PlayStation Store

*
Από σήμερα (20 Σεπτεμβρίου) και έως τις 4 Οκτωβρίου οι κάτοχοι των PS4 και PS3 θα βρουν μερικές εξαιρετικές προσφορές να τους περιμένουν στο PlayStation Store. Αυτή τη φορά την τιμητική της έχει η ΕΑ, καθώς θα βρείτε σχεδόν όλα τα παιχνίδια της σε προσφορά για τις προαναφερθείσες κονσόλες, συμπεριλαμβανομένων των Battlefield 1, EA Sports UFC 2, Need For Speed και άλλα. Για την ίδια χρονική περίοδο "τρέχει" και το Digital Zone, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να εξοικονομήσετε χρήματα για την αγορά ψηφιακών τίτλων, καθώς θα βρείτε τα Superhot VR, Pyre, LawBreakers: Deadzο Deluxe Edition και άλλα, με έκπτωση έως και 55%.



Τέλος, το Deal of the Week επιστρέφει, μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου, και θα μπορείτε να προμηθευτείτε σε μειωμένη τιμή το Overwatch Game of the Year Edition. Αναλυτικά τη λίστα με τις προφορές θα τη βρείτε εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Οι οπαδοί της EA, θέλω να πιστεύω ότι θα ευχαριστηθούν.

      • mysterious
      • O λόγος φίλε μου που αγοράζω σχεδόν αποκλειστικά ψηφιακά παιχνίδια.Πάντοτε υπάρχουν προσφορές και ειδικά αυτές τις ΕΑ τώρα είναι σχεδόν τζάμπα.Με 13 ευρώ πήρα 3 παιχνίδια :)

*