Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το EA Play 2019 της E3 2019

*
Το EA Play 2019 άνοιξε τη φόρμα προ-εγγραφής ενόψει της διεξαγωγής του στις 8 και στις 9 Ιουνίου. Το event θα πραγματοποιηθεί στο Hollywood Palladium στο Los Angeles και, όσοι θελήσουν να παρευρεθούν, αρκεί μια δωρεάν εγγραφή στο σχετικό site η οποία τους εξασφαλίζει ένα gameplay session της επιλογής τους μεταξύ των The Sims 4, Fifa 20, Apex Legends, Anthem, Madden NFL 20, Battlefield V και άλλων. Όσοι μάλιστα βρεθούν στο event θα έχουν την ευκαιρία να δουν και τον επερχόμενο τίτλο Star Wars της Respawn Entertainment, το Fallen Order, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου για PlayStation 4, Xbox One και PC. Επιπλέον, όλα τα streams των τίτλων από το event θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 8 Ιουνίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*