Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το PlayStation Days of Play 2021 (trailer)

Η Sony αποκάλυψε το πως θα κυλίσει το PlayStation Days of Play 2021. Οι παίκτες μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στη πλατφόρμα έτσι ώστε να βοηθήσουν άλλους να κερδίσουν customization items όπως avatars και themes. Θα υπάρχουν 3 stages, που το καθένα θα διαρκεί μια εβδομάδα. Αν θέλετε να κερδίσετε το έπαθλο της κάθε εβδομάδας, θα πρέπει να εγγραφείτε στο stage πριν αυτό ξεκινήσει. Αν οι στόχοι τις κάθε εβδομάδας επιτευχθούν, τότε όλοι θα λάβουν ένα έξτρα avatar και PlayStation 4 Dynamic Theme στο τέλος της.

Οι στόχοι τις κάθε εβδομάδας έχουν ήδη ανακοινωθεί. Από τις 18 έως στις 24 Μαΐου, ο στόχος των παικτών είναι να παίξουν 2,4 εκατομμύρια παιχνίδια και να συλλέξουν 7,2 εκατομμύρια trophies. Ο δεύτερος στόχος (25-31 Μαΐου) είναι στα 2,9 εκατομμύρια παιχνίδια και 8,5 εκατομμύρια trophies. Τέλος, ο τρίτος στόχος (1-7 Ιουνίου) είναι στα 3 εκατομμύρια παιχνίδια και 9 εκατομμύρια trophies.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα έπαθλα στο video που δημοσίευσε η Sony:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*