Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις έως και 75% στο Epic Games Store με το Summer Sale

*
Το Epic Games Store ξεκίνησε το Summer Sale του και έτσι έφερε στο προσκήνιο εκπτώσεις σε παιχνίδια για PC που φτάνουν έως και το 75%. Από τις πιο ενδιαφέρουσες προσφορές είναι αυτές για τα Days Gone, Assassin’s Creed Valhalla, Hitman 3, NBA 2K21, Outriders, Oddworld Soulstorm, Frostpunk, Deponia: The Complete Journey, αλλά και Cyberpunk 2077. Ο τίτλος της CD Projekt RED μάλιστα, προσφέρεται με έκπτωση 33% και η τιμή του φτάνει στα €40,19. Για όσους θέλουν και πιο μαζικές αγορές σε ένα franchise, υπάρχουν εκπτώσεις σε ολόκληρα πακέτα, όπως το Mafia Trilogy το οποίο και θα μπορείτε να βρείτε έναντι €32,99 αντί για €59,99 (έκπτωση 45%). Μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές του Epic Games Store εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*