Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησαν τα Festive Offers 2019 στο eShop της Nintendo

*
Οι εορταστικές εκπτώσεις ξεκίνησαν και στο eShop της Nintendo. Έτσι λοιπόν, στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας Festive Offers 2019, μπορείτε να βρείτε περισσότερα από 700 παιχνίδια για Nintendo Switch, με έκπτωση που σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνει το 80%. Εννοείται πως δεν μπορούμε να παραθέσουμε όλο τον κατάλογο και ενδεικτικά αναφέρουμε τα The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition, Ori and the Blind Forest: Definitive Edition, Mario + Rabbids: Kingdom Battle, Sayonara Wild Hearts, SteamWorld Quest: Hand of Gilgamesh, Overcooked 2, Puyo Puyo Tetris, ΝΒΑ 2Κ20, Final Fantasy 8 Remastered, Grandia HD Collection, Donut County και The Messenger. Λογικά όλο και κάτι θα βρείτε να αγοράσετε μιας και υπάρχουν τίτλοι για όλα τα γούστα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*