Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε ήδη το εσωτερικό testing για το Project xCloud στο PC

*
Όπως φαίνεται, η ώρα της διάθεσης του Project xCloud στο PC δεν αργεί, αφού η Microsoft άρχισε αυτές τις μέρες το εσωτερικό testing για την πλατφόρμα. Σύμφωνα με το Verge, το οποίο είχε και τη δυνατότητα να κάνει ένα σύντομο hands on, η αμερικανική εταιρεία έχει προχωρήσει αρκετά το project και οι χρήστες πρέπει απλά να κατεβάσουν ένα Xbox Game Streaming app στα Windows 10 τους. Σύμφωνα με το άρθρο, το περιβάλλον θυμίζει αρκετά αυτό που έχουμε δει στα smartphones και υποστηρίζει το streaming από Xbox One. Για να αποκτήσουν πρόσβαση στην υπηρεσία, οι χρήστες θα πρέπει να έχουν ένα χειριστήριο Bluetooth, ένα Microsoft account και σύνδεση στο internet. Στην παρούσα φάση, το streaming είναι περιορισμένο στην ανάλυση 720p, ωστόσο σύντομα θα ανέβει στα 1080p.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*