Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε η beta φάση του Dota 2 Reborn

Η beta του Dota 2 Reborn είναι πλέον διαθέσιμη για όλους και οι φίλοι του δημοφιλούς MOBA μπορούν να δοκιμάσουν το παιχνίδι με την ολοκαίνουργια Source Engine 2. Οδηγίες σχετικά με την εγκατάστασή της είναι διαθέσιμες στο Dota 2 Reborn hub. Στο πιο πρόσφατο hub update παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με το πώς το port στην Source 2 έχει συμβάλει στη βελτίωση του Dota 2, διασφαλίζοντας το μέλλον του. Με τη νέα μηχανή έχει μειωθεί το input lag, έχει βελτιωθεί η απόδοση σε low και high end PC, υπάρχουν multi-thread CPU usage και streaming, καλύτερος ήχος, physics και rendering, μελλοντική υποστήριξη για Linux και Mac clients και ένα tiled map system, κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να παίξετε με άλλους που χρησιμοποιούν διαφορετικά custom tilesets.



Τέλος, το Dota 2 Reborn υποστηρίζει την τελευταία έκδοση του Source Filmmaker και εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες κάθε δικτύου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*