Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε η closed beta του Hand of the Gods: Smite Tactics

*
Η Hi-Rez Studios ανακοίνωσε την έναρξη της closed beta για το Hand of Gods: Smite Tactics, σε PS4 και Xbox One. Η μόνη προϋπόθεση που χρειάζεται για να συμμετάσχει κάποιος είναι να έχει ενεργή συνδρομή PS Plus ή Xbox Live Gold, αντίστοιχα. Εκτός από την πρόσβαση στην beta οι συμμετέχοντες θα λάβουν και ένα δωρεάν promotional bundle το οποίο θα περιλαμβάνει 5 Core Packs, ένα Exclusive Card Back, ένα μοναδικό Leader Skin και ένα Player Icon. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε πριν ένα μήνα για PC (μέσω Early Access στο Steam) και δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να χτίσουν μία στρατιά από θεούς και μυθολογικές οντότητες και να πάρουν μέρος σε online μονομαχίες ή να υπερβούν τις single player προκλήσεις. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*