Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε η open beta του GOG Galaxy

Το GOG Galaxy, η DRM-free online gaming πλατφόρμα του GOG, πέρασε σε φάση open beta που σημαίνει ότι μπορούν πλέον να τη δοκιμάσουν όλοι οι χρήστες. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η online υπηρεσία, που είναι παρόμοια με το Steam, είναι προαιρετική. Οι παίκτες δεν χρειάζεται να διασκεδάζουν online, ενώ όλα τα games θα είναι αποθηκευμένα από την εν λόγω υπηρεσία και θα μπορούν να αναπαραχθούν χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο. Επιπλέον, οι χρήστες θα είναι σε θέση να ενεργοποιούν ή να απενεργοποιούν τις αυτόματες ενημερώσεις και με αυτό τον τρόπο θα μπορούν να προσωποποιούν την εμπειρία τους. Δεν έχει σημασία αν κάποιο παιχνίδι έχει αγοραστεί μέσω Steam ή από το GOG, καθώς οι χρήστες δεν θα χρειάζονται εφαρμογές τρίτων ή λογαριασμούς όταν ενεργοποιείται το Galaxy Cross-Play. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι θα μπορούν να παίξουν online με φίλους τους που έχουν αγοράσει το εκάστοτε game από την πλατφόρμα της Valve.



Η εταιρεία σημείωσε επίσης ότι το Galaxy θα διαθέτει 1.000 τίτλους κατά την διάθεση του, ενώ στο άμεσο μέλλον αναμένονται περισσότερα games που θα προστεθούν με την πρώτη μεγάλη κυκλοφορία, το The Witcher 3: Wild Hunt. Τέλος, η υπηρεσία θα προσφέρει αυτόματες ενημερώσεις, achievements και στατιστικά. Μπορείτε να κατεβάσετε το GOG Galaxy από εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*