Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε η ανάπτυξη του Final Fantasy VII Remake: Part 2

*
O director του Final Fantasy VII Remake, Tetsuya Nomura ανέφερε πως η Square Enix έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη του δεύτερου μέρους του. Σε ένα blog της Square Enix, ο Nomura απευθύνθηκε στους φόβους των θαυμαστών σχετικά με το μέγεθος κάθε τμήματος του remake λέγοντας:

“H ευκαιρία να συζητήσουμε για τις πραγματικές προθέσεις όσον αφορά το παιχνίδι μας δίνεται πολύ σπάνια, αλλά όταν έχει να κάνει με το μέγεθος του παιχνιδιού δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για ανησυχία. Ακόμα και το τμήμα του Midgar μεμονωμένο χαρακτηρίζεται από τόση πυκνότητα και τόσο όγκο που ο παίκτης θα μπορούσε εύκολα να χαθεί χωρίς τις οδηγίες που έχουμε εισάγει στο παιχνίδι.


Όσο για την πιθανότητα ύπαρξης νέων χαρακτήρων και ενώ είχα δηλώσει σε παλαιότερες συνεντεύξεις πως «δεν θα υπάρξουν», ο αριθμός τους αυξήθηκε αναγκαστικά στην πορεία –χωρίς να αποτελούν βασικούς χαρακτήρες- έτσι ώστε να επιτευχθεί μία πλούσια και ολοκληρωμένη απεικόνιση του Midgar. Όσοι έχετε ασχοληθεί με τον original τίτλο, για τελικό boss του Midgar θεωρείτε το M.O.T.O.R. Θα εκπλαγείτε όμως, αν σας πω πως σε αυτό το παιχνίδι θα εμφανιστούν νέα bosses που θα εμπλουτίζουν την ιστορία του παιχνιδιού”.



Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα ανάπτυξης του Final Fantasy VII Remake έχει υποσχεθεί ότι το κάθε επεισόδιο θα έχει το μέγεθος ενός ολόκληρου παιχνιδιού. Ο Nomura ανέβασε λίγο ακόμη τις ήδη υψηλές προσδοκίες δηλώνοντας:

“Έχουμε ήδη ξεκινήσει να δουλεύουμε πάνω στο επόμενο (επεισόδιο), αλλά είμαι αισιόδοξος πως παίζοντας τον πρώτο τίτλο, θα διευρυνθούν τόσο οι βλέψεις σας, όσο διευρυμένος είναι και ο κόσμος που εκτείνεται πέρα από το Midgar”. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sdragon
    • Προφανώς και το συμβόλαιο με την Sony τους δίνει την ελευθερία να το ολοκληρώσουν ανεξαρτήτως πωλήσεων. Σαν remake ίσως να αξίζει για τους νέους. Οι παλιοί θα απογοητευτούν. Πάντως το ότι πρόσθεσαν επιπλέον περιεχόμενο στο story με ξεπερνάει.

*