Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε η ανάπτυξη του επόμενου Borderlands

*
O υπεύθυνος της ομάδας ανάπτυξης Gearbox Software, Randy Pitchford, επιβεβαίωσε στο πλαίσιο του PAX East πληροφορίες σχετικά με το μέλλον της σειράς Borderlands. Συγκεκριμένα, σημείωσε πως το επόμενο game του franchise βρίσκεται ήδη σε φάση ανάπτυξης, καθώς το τωρινό (Battleborn) βρίσκεται ήδη προ των πυλών της κυκλοφορίας του. Ο Art Director του Battleborn (Scott Kester) εργάζεται ήδη στον ίδιο ρόλο πάνω στο Borderlands 3 (ή όπως αλλιώς ονομαστεί), ενώ ο Mikey Neumann παραμένει στο ρόλο του σεναριογράφου.



O Pitchford σημείωσε μάλιστα πως θα υπάρχουν Easter eggs για το νέο αυτό game στο DLC του Battleborn. Τέλος, σημειώθηκε πως οι χαρακτήρες του Battleborn θα διατεθούν σε μορφή μουσικών στο Rock Band 4.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*