Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε η διάθεση του νέου update για το Xbox One

*
Η διανομή του Creators Update για το Xbox One έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό για τους Xbox Insiders, ενώ πλέον μετά από τις απαιτούμενες δοκιμές, αναμένεται να διατεθεί και για τους υπολοίπους κατόχους της κονσόλας. Οι αλλαγές που φέρνει το νέο update είναι ουσιαστικές και βελτιώνουν την απόδοση της κονσόλας, κυρίως στον τομέα του UI, καθώς κάποια χαρακτηριστικά αφαιρέθηκαν, κάποια προστέθηκαν, προκειμένου η περιήγηση στα μενού να είναι πιο γρήγορη και πιο εύχρηστη. Πιο συγκεκριμένα, θα παρατηρήσετε πως στην κεντρική σελίδα (Home) λείπει το εικονίδιο που ελαχιστοποιούσε το εκάστοτε παιχνίδι που παίζατε, ενώ επίσης απουσιάζει και η επιλογή να “snap-άρετε” τις εφαρμογές σας.



Αυτά ως προς τα χαρακτηριστικά που μας αποχαιρέτησαν, ας περάσουμε σε μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά που προστέθηκαν στο dashboard του Xbox One. Πλέον, μπορείτε να μεταβείτε στο πλαϊνό μενού πιο γρήγορα από ποτέ (εκτός από την πρώτη φορά που θα το ανοίξετε) με το πάτημα μιας φοράς του home button από το χειριστήριό σας, σε αντίθεση με τις 2 φορές του παρελθόντος. Στο συγκεκριμένο μενού βρίσκονται όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που χρειάζεστε, party chat, friends, achievements, system settings, μηνύματα, το Beam και άλλα. Το Beam είναι ακόμα μια νέα προσθήκη στα πρότυπα του Twitch που σας επιτρέπει να “stream-άρετε” οποιοδήποτε παιχνίδι επιθυμείτε, με τους servers της εταιρείας να υπόσχονται μετάδοση σε πραγματικό χρόνο. Η διάθεση του νέου update έχει ξεκινήσει, ενώ εάν δεν δείτε να είναι διαθέσιμο στην κονσόλα σας, μην απογοητευτείτε, καθώς θα γίνει εντός των επομένων ημερών.



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες προσθήκες, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Major Nelson, εδώ, καθώς επίσης και να παρακολουθήσετε το παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Microsoft

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Microsoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*