Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε η λειτουργία του Project Atlas cloud gaming service της EA

*
Η ΕΑ είναι άλλος ένας παίκτης που θα ασχοληθεί με τις υπηρεσίες cloud gaming και το Project Atlas (όπως ονομάζεται η πρότασή της) μπήκε ήδη σε λειτουργία. Συγκεκριμένα, η EA ανακοίνωσε πως από τις 10 Σεπτεμβρίου, οι παίκτες που έχουν επιλεγεί για την closed beta θα μπορέσουν να απολαύσουν με αυτήν την μορφή 4 παιχνίδια και συγκεκριμένα τα FIFA 19, Need for Speed Rivals, Titanfall 2 και Unravel. H πρόοδος που θα καταγραφεί στα συγκεκριμένα παιχνίδια, όσο ο παίκτης είναι σε συνθήκες streaming θα μεταφέρεται αντίστοιχα στους τίτλους του στο Origin. H EA έχει επιλέξει τις υπηρεσίες της Amazon για να στηρίξει το εγχείρημά της και θέλει να «τρέξει» αυτή τη δοκιμαστική φάση για να δει πως θα ανταπεξέλθουν σε συνθήκες που πλησιάζουν την πραγματικότητα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*