Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε και προχωράει η ανάπτυξη του Sniper Ghost Warrior Contacts 2

*
H CI Games έχει αρχίσει ήδη να εργάζεται πάνω στο Sniper Ghost Warrior Contracts 2 με μικρότερο budget μεν, αλλά με στόχο για περισσότερα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Ο πρόεδρος της εταιρείας, Marek Tyminski, μίλησε σε πολωνικό site και αποκάλυψε πως η ομάδα του έχει αρχίσει ήδη να εργάζεται στο game. Ημερομηνία κυκλοφορίας δεν υπάρχει ακόμη, ωστόσο επιβεβαιώθηκε πως δεν θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020. Σε ότι αφορά τις πλατφόρμες, ανακοινώθηκαν «κονσόλες και PC», χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρο αν μιλάμε για την τωρινή ή την επόμενη γενιά συστημάτων οικιακής ψυχαγωγίας.

Σε ό,τι αφορά το Lords of the Fallen 2, ο Tyminski σημείωσε πως αναπτύσσεται για τις επόμενες κονσόλες και το PC με μια πιο μοντέρνα οπτική. Τέλος, επιβεβαιώθηκε πως μετά τις απολύσεις του 2018, η CI Games προχωράει σταδιακά σε προσλήψεις προγραμματιστών για να μπει ξανά σε φάση ανάπτυξης με μεγαλύτερους ρυθμούς.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*