Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε νέο κύμα προσφορών έως και 80% στο Xbox με το Ultimate Game Sale

*
Η Microsoft ανακοίνωσε το νέο κύμα καλοκαιρινών προσφορών της με τιμές μειωμένες έως και 80% για πολλά και σημαντικά παιχνίδια, στο πλαίσιο του Ultimate Game Sale. Η κλασική σειρά προσφορών είναι από τις πλέον χαρακτηριστικές για την αμερικανική εταιρεία και προσφέρει πάρα πολλές πρόσφατες ή σημαντικές κυκλοφορίες σε αρκετά μειωμένες τιμές, τόσο για τις κονσόλες Xbox, όσο και για το PC. Στα σχετικά εικαστικά που κυκλοφορούν από την Microsoft ξεχωρίζουν τα MLB The Show 21, Battlefield, FIFA 21, NBA 2K21 και Forza Horizon 4, ενώ από τις προσφορές που είδαμε στο site ξεχωρίσαμε ακόμη αυτές για το Call of Duty: Black Ops Cold War, το Assassin’s Creed Valhalla και το Mass Effect Legendary Edition. Μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές στη σχετική ελληνική σελίδα του Xbox εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • deathwalker
    • Όπα τι έγινε ρε παιδιά? Βρε Microsoft μην τα Κάνεις αυτά και στερείς το ψωμί από κάποιους που γράφουν και ισχυρίζονται διαφορά.... Τσ Τσ Τσ.

*