Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε το Chapter 3 του Fortnite, σε νέο νησί με Spider-Man και πολλές αλλαγές (trailer)

Μετά από ένα συγκλονιστικό event το βράδυ του Σαββάτου 4 Δεκεμβρίου, το Fortnite μπήκε σε νέα εποχή, με το Chapter 3 να φέρνει μεγάλες αλλαγές στο δημοφιλές battle royale. Το νέο κεφάλαιο ονομάζεται Flipped και η πρώτη σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει. Το νέο νησί έχει καλυφθεί από χιόνι και μεταξύ των τοποθεσιών του είναι το Sanctuary που έχει σημαντικό ρόλο στην αφήγηση του παιχνιδιού και το Daily Bugle. Επίσης, όσοι αγοράσουν το νέο battle pass θα αποκτήσουν πρόσβαση σε χαρακτήρες όπως ο Spider-Man αλλά και ο The Foundation, στον οποίο δανείζει τη φωνή του ο Dwayne "The Rock" Johnson.



Το gameplay εμπλουτίζεται με τους νέους μηχανισμούς sliding και swinging, που θα κάνουν την όλη εμπειρία ταχύτερη, ιδιαίτερα για νέους παίκτες. Ακόμα, οι παίκτες που αφιερώνουν αρκετό χρόνο στο creative mode θα έχουν στο εξής την ευκαιρία να αποκτούν επιπλέον XP για το battle pass.



Η ομάδα ανάπτυξης αναφέρει ότι στο νέο κεφάλαιο προστίθενται τα camps, όπου οι παίκτες θα μπορούν να ανακτούν τις δυνάμεις τους και να αποθηκεύουν αντικείμενα για χρήση σε επόμενα matches. Επιπλέον θα υπάρχουν νέα όπλα και αντικείμενα που θα τους βοηθήσουν να κατακτήσουν όχι μόνο τη νίκη αλλά και το Victory Crown.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Fortnite
    • 16+ pegi 16+
      • 6.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (2)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://fortnitegame.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*