Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε το Epic Games Store Mega Sale

*
To Epic Games Store Mega Sale ξεκίνησε και εκτός από τις εκπτώσεις υπάρχουν ορισμένα δωρέαν παιχνίδια που μπορείτε να προσθέσετε στη συλλογή σας αλλά και άλλες εκπλήξεις. Έως τις 13 Ιουνίου 2019, το Epic Games Store προσφέρει έκπτωση $10 σε παιχνίδια που είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία, όπως τα Borderlands 3, John Wick Hex, The Sinking City, Bloodlines 2, Control και πολλά άλλα.

Αν έχετε πραγματοποιήσει την προπαραγγελία σας πριν τις 16 Μαΐου και το ποσό ήταν μεγαλύτερο από $14,99, τότε μέσα στις επόμενες 7- 12 ημέρες, θα λάβετε στο λογαριασμό σας επιστροφή $10, ανάλογα τη μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε. Ακόμα υπάρχει έκπτωση $10 για κάθε παιχνίδι του store που κοστίζει περισσότερο από $14,99 και 75% μείωση τιμών σε επιλεγμένους τίτλους.


Για όσα παιχνίδια έχετε αγοράσει από 2 έως και 15 Μαΐου, η Epic θα σας επιστρέψει τη διαφορά χρημάτων ανάμεσα στην τότε τιμή και αυτή που ισχύει κατά την περίοδο των εκπτώσεων. Τέλος, μέχρι τις 13 Ιουνίου, η παροχή δωρεάν παιχνιδιών θα είναι σε εβδομαδιαία και όχι σε 15νθήμερη βάση.

Η αρχή γίνεται με το Stories Untold της No Code.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*