Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε το Kickstarter campaign για τη χρηματοδότηση του Fable Fortune

Μπορεί η βιομηχανία να είναι λίγο φτωχότερη με το κλείσιμο της Lionhead Studios, όμως αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι η σειρά Fable χάθηκε για πάντα, αλλά ούτε και ότι τα πρώην μέλη του studio θα κάτσουν με τα χέρια σταυρωμένα. Αντίθετα, σήμερα ξεκίνησε η καμπάνια για τη χρηματοδότηση του Fable Fortune, ενός collectible card game στο σύμπαν των Fable, το οποίο βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη και μάλιστα με τις ευλογίες της Microsoft.



Το παιχνίδι αναπτύσσεται προς το παρόν για Xbox One και PC, ενώ προγραμματίζεται και η μεταφορά του σε iOS και Android εντός του έτους. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για να συνδράμετε και εσείς σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, μπορείτε να κατευθυνθείτε στην επίσημη σελίδα του Fable Fortune στο Kickstarter.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*