Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε το Steam Monster Summer Sale

Το Steam Monster Summer Sale είναι γεγονός και θα διαρκέσει μέχρι και την 21η Ιουνίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η λέξη “Monster” μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς το φετινό Summer Sale του Steam περιλαμβάνει τα περισσότερα games από ποτέ. Επιπλέον, κάθε μέρα θα διατίθεται επίσης ένα playable Monster Game, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να κάνουν level up και να κερδίσουν νέα abilities, Steam Trading Cards, να εμφανίσουν επιπλέον εκπτώσεις κ.λπ. Από την πρώτη μέρα των προσφορών ξεχωρίζουν τα GTA franchise με έκπτωση έως 75%, Metro franchise (25 έως 80%), Sniper Elite, Borderlands και πολλά άλλα.



Αν δεν έχετε ανοίξει ακόμα τον client σας, κάντε click εδώ. Και καλά ψώνια!



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Roronoa
    • Οι ξεφτιλες της rockstar αντι να μειωσουν την τιμη του παιχνιδιου πηγαν πριν το sale και ανεβασανε την τιμη πουλωντας το GTA V μονο σε πακετο με in game λεφτα ή με αλλα games και μετα πατησανε την εκπτωση απο επανω. ΕΛΕΟΣ!

    • mysterious
    • Αν ειναι οπως τα λενε τα παιδια τοτε ναι μεγαλη ξεφτιλα.Ρε rockstar εβγαλες τα μαλλιοκεφαλα σου απο τις κονσολες.Κυκλοφορησες το παιχνιδι μετα απο 1,5 χρονο στο pc για να τα οικονομησεις νωριτερα απο αλλου και παλι οι pc χρηστες σε τιμησαν και με το παραπανω με απιστευτες πωλησεις Day 1.Ε κανε και μια ΚΑΝΟΝΙΚΗ εκπτωση βρε τσιφουτισσα!

*