Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε το Steam Winter Sale

*
Οι τελευταίες και μεγαλύτερες εκπτώσεις του έτους στο Steam είναι γεγονός. Το Steam Winter Sale είναι η μεγαλύτερη ατραξιόν της Valve για τις γιορτές και έχει ήδη ξεκινήσει την ώρα που εσείς διαβάζετε αυτό το άρθρο. Λογικά, όπως συμβαίνει σχεδόν κάθε χρόνο, την πρώτη ώρα είναι πολύ πιθανό να μην μπορέσετε να κάνετε login στο store. Αυτό οφείλεται στο οτι οι χρήστες του Steam κυριολεκτικά δημιουργούν πανικό για το ποιος θα αγοράσει πρώτος.

Παράλληλα με τις εκπτώσεις, έχει ξεκινήσει η ψηφοφορία για τα Steam Awards 2019 και οι κάλπες θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Λογικά θα υπάρχει και κάποιου είδους mini-game στο store, για να παρακινηθούν οι χρήστες να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα.


Το Steam Steam Winter Sale θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου, ώρα Ελλάδας 20:00 μμ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*