Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε το Xbox Coundown Sale στο Microsoft Store

*
Το Xbox Countdown Sale της Microsoft ξεκίνησε και είναι μια καλή ευκαιρία να αποκτήσετε ΑΑΑ τίτλους, με εκπτωση έως και 80%. Υπάρχουν πάνω από 780 παιχνίδια και add-ons που μπορείτε να προμηθευτείτε σε προνομιακή τιμή και έτσι σας δίνετε τη δυνατότητα να γεμίσετε τα κενά που πιθανό έχει η βιβλιοθήκη σας.

Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια θα διαρκέσει ως τις 3 Ιανουαρίου 2021 και μεταξύ άλλων, η σχετική λίστα περιλαμβάνει τα Call of Duty: Black Ops Cold War, NBA 2K21, FIFA 21, Watch Dogs Legion, Resident Evil 3 Remake, Red Dead Redemption 2, Assassin's Creed Valhalla, Borderlands 3, Crash Bandicoot 4: It's About Time, DOOM Eternal, F1 2020, Forza Horizon 4, Gears 5, Immortals Fenyx Rising, Mafia: Trilogy, Metro Exodus, Monster Hunter World: Iceborne, NBA 2K21, Ori and the Will of the Wisps, Project CARS 3, Sekiro: Shadows Die Twice κλπ.


Για την πλήρη λίστα, δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*