Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε το Xbox Countdown Sale 2017

*
Η προωθητική ενέργεια Xbox Countdown Sale επιστρέφει για μια ακόμα χρονιά. Έτσι λοιπόν από 22 έως και 31 Δεκεμβρίου, οι κάτοχοι Xbox One και Xbox 360 έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν με έκπτωση έως και 85%, μια μεγάλη γκάμα που απαρτίζεται από 650 τίτλους για όλα τα γούστα. Ορισμένα από τα highlights για Xbox One είναι τα Call of Duty: WWII, Cuphead, Fallout 4, Far Cry Primal, FIFA 18, Forza Motorsport 7, Just Cause 3, NBA 2K18, Need for Speed Payback, Pro Evolution Soccer 2018, Star Wars Battlefront II, The Evil Within 2, Wolfenstein II: The New Colossus και αντίστοιχα για Xbox 360 τα Assassin's Creed, Battlefield Bad Company 2, Bioshock Infinite, Call of Duty Black Ops III, Fable Trilogy, Grand Theft Auto V, Red Dead Redemption, Rise of the Tomb Raider κλπ. Να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι τίτλοι του Xbox 360 είναι playable και στο One, μέσω backwards compatibility. Παρακάτω το trailer που συνόδεψε την ανακοίνωση της Microsoft.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*