Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκινάει η closed beta του Wasteland 3, για λίγους και υπό προϋποθέσεις

*
Η κυκλοφορία του Wasteland 3 πήγε λίγο πίσω και η inXile Entertainment ανακοίνωσε μια closed beta του που θα «τρέξει» για λίγους και υπό προϋποθέσεις. Συγκεκριμένα, στη δοκιμαστική αυτή έκδοση θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν μόνο όσοι έχουν υποστηρίξει χρηματικά το project και μάλιστα έχουν δώσει πάνω από 20 δολάρια. Η closed beta του Wasteland 3 θα «τρέξει» από τις 17 Μαρτίου και όσοι μπορούν να παίξουν θα λάβουν ένα σχετικό mail με τον ανάλογο κωδικό τους που θα μπορεί να γίνει redeem μέσω του Steam. Όσοι συμμετείχαν στην alpha έκδοση δεν χρειάζονται beta key, θα μπορούν να παίξουν και χωρίς αυτό. Το Wasteland 3 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου και περισσότερα για την beta και το ίδιο το game θα μάθουμε τις επόμενες μέρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*