Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκινάει η εποχή των PC games με επίσημη τιμή λιανικής στα 80 ευρώ για το λανσάρισμα

*
Φαίνεται πως οι υψηλότερες τιμές λιανικής που έχουν εμφανιστεί ήδη στα videogames για κονσόλες νέας γενιάς, έρχονται και στα PC games. Τα δύο πρώτα games που θα επιχειρήσουν αυτό το άνοιγμα προς τα πάνω θα είναι τα Forspoken και Final Fantasy VII Remake Intergrade που είτε βρίσκονται σε διαδικασία προ-παραγγελιών στα €79,99, είτε έχουν ήδη διαρρεύσει σχετικά εικαστικά που το αποκαλύπτουν. Μάλιστα, οι Digital Deluxe Editions των τίτλων αυτών είναι ακόμη πιο ακριβές και φτάνουν μέχρι και τα €105! Η Square Enix κάνει αυτό το βήμα και εκτιμάται από την αγορά ότι θα ακολουθήσουν και αρκετοί ακόμη το επόμενο χρονικό διάστημα. Το θέμα έχει ήδη απασχολήσει την αγορά των console games και τα υψηλόβαθμα στελέχη των εταιρειών έχουν πάρει θέση. Μένει να δούμε τις εξελίξεις και στο χώρο των PC games.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Τα πραγματα δεν ειναι και τοσο τραγικα. Τα καλυτερα παιχνιδια, οσο περιεργο κι αν ακουγεται, ειναι και τα πιο φθηνα. Rocket League, Trials, Splitgate, Halo Infinte το πιο προσφατο, Portal φυσικα.. Παιχνιδια που τα εβρισκες day one σε πολυ πιο χαμηλη τιμη απο τη συνηθισμενη. Και για να υπαρξουν αυτες οι παιχνιδαρες σε αυτες τις τιμες πρεπει να υπαρχει χρημα στο gaming γενικοτερα. Αυτο το χρημα ερχεται απο οποιον ακουμπαει κατοσταευρα στο Battlefield 2042 και ογδονταευρα στο Returnal. Ας ειναι, δεν με χαλαει.

      • joehok
      • Δεν ξέρω αν είναι τραγικά τα πράγματα αλλά σίγουρα σημαντικά. Δλδ αμα αυξηθεί το ρύζι να λέμε εντάξει πάλι καλά δεν έχει αυξηθεί το κρέας? Οποιαδήποτε αύξηση τιμής θα πρέπει να με ενδιαφέρει. Τόσο μεμονωμένα όσο και συνολικά για την βιομηχανία.

    • T_K_L_L_LUIGI
    • Απλά θα κάνει υπομονή ο κόσμος 2-3 μήνες και θα τα πάρει φτηνότερα, δεν γίνεται να δίνουμε 80ρια για παιχνίδια την στιγμή που τα πάντα έχουν πάρει τον ανήφορο.

    • platonxii
    • Ελπίζω κάποτε οι gamers να καταλάβουν πως αυτοί κρατούν στα χέρια τους τις τιμές των νέων παιχνιδιών, οι οποίες εκφράζονται σε νούμερα προπαραγγελιών και day one αγορών. Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να το παραδεχθούμε. Είμαστε θύματα. Τόσο back log έχει ο καθένας μας και αν δεν παίξουμε το νέο Halo με το που βγει θα πάθουμε κάτι.

      Αν δεν αλλάξει αυτή μας η νοοτροπία και το 100άρι θα αγγίξουν οι τιμές. My 2 cents.

*