Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκινάει η καμπάνια του Prey for the Gods στο Kickstarter

Η No Matter Studios ζητάει τη βοήθεια του κοινού για την χρηματοδότηση του νέου του project Prey for the Gods, και ποιος καλύτερος τρόπος για αυτό από το Kickstarter. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το Prey for the Gods θα είναι ένας τίτλος action survival η δράση του οποίου θα λαμβάνει χώρα σε ένα απομονωμένο, παγωμένο νησί, ενώ το gameplay του θα συνδυάζει στοιχεία από τίτλους όπως το Shadow of the Colossus, Deus Ex, DayZ και Bloodborne. Ακούγεται φιλόδοξο; Σίγουρα. Στα πιο...πρακτικά ζητήματα, τώρα, ο αρχικός στόχος είναι τα $300,000 για κυκλοφορία στο PC, ενώ για τις κονσόλες θα πρέπει να επιτευχθεί ο στόχος των $600,000.



Αν η ιδέα σας φαίνεται ενδιαφέρουσα και θα θέλατε να έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε το μυστήριο πίσω από τον αέναο χειμώνα του απομονωμένου νησιού, να παλέψετε γίγανες και να προσπαθήσετε να επιβιώσετε σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες, δεν έχετε να κάνετε τίποτε άλλο, από το να κατευθυνθείτε στη σελίδα του του τίτλου στο Kickstarter. Αν ακόμα το σκέφτεστε, το trailer ίσως σας κάνει να αλλάξετε γνώμη.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*