Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκινάει σε λίγες εβδομάδες το solo adventure Galakrond's Awakening του Hearthstone

*
To Galakrond's Awakening, ένα νέο story-driven solo adventure ξεκινάει σε λίγες εβδομάδες φέρνοντας μαζί του 24 νέα encounters και 35 νέες κάρτες.

Το Descent of Dragons, το τελευταίο expansion του Hearthstone, θα φέρει την τελική μάχη μεταξύ των ηρώων και των κακών στο βασίλειο, ξεκινώντας στις 21 Ιανουαρίου. Την ίδια μέρα, το Galakrond's Awakening, ένα Solo Adventure που δίνει τέλος στο Year of the Dragon, θα ξεκινήσει με το πρώτο απο τέσσερα Adventures, το Battle of the Frozen Coast.


Το story αποτελείτε απο δύο campaings. Το ένα σας βάζει να πολεμάτε σαν μελος της League of E.V.I.L. σε μια προσπάθεια να αναστήσετε τον δράκο Galakrond. Το άλλο σας βάζει στην θέση του αρχηγού της League of Explorers, όπου μπαίνετε στην μάχη για να χαλάσετε τα σχέδια των κακών και να σώσετε τον κόσμο.

To Galakrond's Awakening επαναφέρει το παιχνίδι πίσω στην εποχή του Solo Adventure του και σας δίνει την ευκαιρία να έχετε μοναδικά boss encounter με pre-built decks ξεκλειδώνοντας 35 νεες συλλεκτικές κάρτες. Οι κάρτες αυτές μπορούν να προσθεθούν σε Standard και Wild decks. Έπειτα, αφού ολοκληρώσετε το Story mode σαν League of E.V.I.L και League of Explorers, θα ξεκλειδωθεί το Heroic Mode, όπου θα αντιμετωπίσετε τα encounters σε αυξημένο βαθμό λειτουργίας. Σε αυτό το mode θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε κάρτα της συλλογής σας.



Τα τέσσερα μέρη της ιστορίας θα κυκλοφορήσουν σε εβδομαδιαία βάση, με το κάθε μέρος να περιλαμβάνει δύο chapters, ένα για κάθε faction. Συνολικά λοιπόν θα υπάρξουν οκτώ chapters. Το κάθε μέρος ατομικά θα κοστίζει €6.99 ή 700 in-game gold, ή μπορείτε να αγοράσετε το bundle με €19.99.

Το πρώτο μέρος της ιστορίας θα κυκλοφορίσει στις 21 του Ιανουαρίου και οι παίχτες θα μπορούν να παίξουν το chapter της League of E.V.I.L δωρεάν, κερδίζοντας τέσσερεις νέες κάρτες με την ολοκλήρωση του.

Για περιορισμένο χρόνο, αν κάποιος προαγοράσει το bundle θα πάρει, πέρα από όλα τα μέρη της ιστορίας, δώρο ένα Golden Classic Pack.

Το Galakrond's Awakening θα είναι διαθέσιμο για PC, Mac, iOS και Android. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*