Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξενάγηση στα dungeons του Swords of Legends Online με νέα trailers

Η Gameforge, η Wangyuan Shengtang και η Aurogon κυκλοφόρησαν μια νέα σειρά από trailers που προσφέρουν μια πρώτη ματιά σε δύο από τα πέντε dungeons του Swords of Legends Online.

Τα δύο dungeons που παρουσιάζονται είναι το Nightmare Temple of Mercy και το Raging River Ruins. Στο Nightmare Temple of Mercy οι παίκτες θα ταξιδέψουν στο District of Chang’an και συγκεκριμένα στο Nightmare Temple, για να αντιμετωπίσουν κάθε θανατηφόρα απειλή που βρίσκεται πίσω από τις πύλες του. Στο Raging River Ruins οι παίκτες θα αναζητήσουν τα ερείπια στην περιοχή Jingdu για να αντιμετωπίσουν τον Spring Plague General, έναν πανίσχυρο πολεμιστή που έχει δημιουργεί από το Nuowu.


Το Swords of Legends Online θα κυκλοφορήσει για PC το καλοκαίρι του 2021, μέσω Gameforge client, Steam και Epic Game Store.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*