Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεπέρασαν τα 15 εκ. οι παίκτες του Call of Duty: Warzone

*
Το Call of Duty: Warzone έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα και το βέβαιο είναι πως οι υπεύθυνοι της Activision τρίβουν τα χέρια τους. Μέσα σε τέσσερεις μόλις ημέρες από την κυκλοφορία του, το νέο free to play battle royale game έχει ήδη προσελκύσει πάνα από 15 εκατομμύρια παίκτες. Αριθμός που δεν αποκλείεται να ανέβει, λόγω του ότι όλο και περισσότερος κόσμος κλείνεται στα σπίτια του, ως μέτρο προφύλαξης ενάντια στην εκάπλωση του κορονοϊού.

Έως και 150 παίκτες λαμβάνουν μέρος σε κάθε match του Call of Duty: Warzone και σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξη, το νούμερο αυτό είναι πολύ πιθανό να αυξηθεί στους 200. Παράλληλα, όλες αυτές τις μέρες, οι developers εργάζονται για τη διόρθωση των όποιων, όχι σημαντικών για την ώρα, προβλημάτων εμφανίζονται.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*