Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεπέρασαν τα 5,5 εκ. οι πωλήσεις του PS4 στην Ιαπωνία

*
Τα τελευταία νούμερα που δημοσιεύτηκαν από πλευράς Media Create είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την πορεία του PlayStation 4 και του Nintendo Switch στην ιαπωνική αγορά. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο κονσόλες κατόρθωσαν, κατά τη διάρκεια της ίδιας εβδομάδας, να ξεπεράσουν ένα ακόμα στόχο. Tην εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 3 Δεκεμβρίου, το PlayStation 4 ξεπέρασε τα 5,5 εκατομμύρια συστήματα με το σχετικό νούμερο να φτάνει πλεόν τα 5.540.449, από τις 22 Φεβρουαρίου 2014 που λανσαρίστηκε στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. Όσο για το Switch, οι πωλήσεις της ιβρυδικής κονσόλας της Nintendo ξεπέρασαν τα 2,5 εκατομμύρια. Έτσι λοιπόν από τις 3 Μαρτίου οπότε και τοποθετήθηκε για πρώτη φορά στα ράφια των καταστημάτων, 2.522.298 συσκευές έχουν φτάσει στα σπίτια των καταναλωτών και όλα δείχνουν ότι θα ξεπεράσει πολύ σύντομα τις συνολικές πωλήσεις του Wii U, που ανέρχονται σε 3.328.838. Τέλος, θα πρέπει να αναφερθεί ότι, παρά την προτίμηση του ιαπωνικού κοινού σε φορητές συσκευές, οι συνολικές πωλήσεις του PlayStation 4 απέχουν μόλις 200.000 κομμάτια από αυτές του PS Vita, κάτι που λογικά θα προσπεραστεί το προσεχές διάστημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*