Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεπέρασαν τα 500 εκ. οι λογαριασμοί το Epic Games Store

*
Η Epic Games ανακοίνωσε ότι υπάρχουν πλέον πάνω από 500 εκ. λογαριασμοί χρηστών στο Epic Games Store. Προφανώς είναι ένα ακόμα σημαντικό επίτευγμα στην προσπάθεια της εταιρείας να ανταγωνιστεί το Steam, προσφέροντας σε κατόχους PC παιχνίδια όπως το Fortnite και το Rocket League. Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πόσοι από αυτούς τους λογαριασμούς ασχολούνται ενεργά με το gaming ή απλά είναι πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Από τον Δεκέμβριο του 2018 και μετά που λανσαρίστηκε, η Epic Games έχει αφιερώσει ένα σημαντικό μέρος των δυνάμεών της για την εδραίωση του Epic Games Store. Για τον λόγο αυτό έχει προσφέρει δωρεάν σημαντικούς τίτλους, όπως το Grand Theft Auto V, που προσέλκυσε επτά εκατομμύρια νέους χρήστες. Τα δωρεάν παιχνίδια συνεχίζονται και το 2022. Κάθε Πέμπτη απόγευμα αποκαλύπτεται το επόμενο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*