Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεπέρασε ήδη τα 100 εκ. downloads το Call of Duty: Mobile

*
Εντυπωσιακά νούμερα καταγράφει ήδη το Call of Duty: Mobile, αφού μέσα στην πρώτη εβδομάδα διάθεσής του κατάφερε να ξεπεράσει τα 100 εκ. downloads. Όπως σημειώνει ρεπορτάζ του Reuters, πρόκειται για το πιο πετυχημένο λανσάρισμα mobile game σε επίπεδο παικτών για την πρώτη εβδομάδα διάθεσής του. Οι αριθμοί αυτοί εμφανίζονται λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση πως ο τίτλος έφτασε τα 35 εκ. downloads τις πρώτες τρεις μέρες. Για λόγους σύγκρισης, τα PUBG, Fortnite και Apex Legends είχαν 26.3, 22.5 και 25 εκατομμύρια downloads μέσα στην πρώτη εβδομάδα διάθεσής τους, ενώ τα Mario Kart και Pokemon Go έφτασαν τα 90 και 85.6 εκ. Downloads αντίστοιχα.

Το Call of Duty: Mobile αποτελεί μια συνεργασία των Activision, Tencent και TiMi Studios και είναι διαθέσιμο τώρα για συσκευές με λειτουργικό iOS και Android.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*