Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεπέρασε τα 10 εκ. χρήστες το Xbox Game Pass

*
Η Microsoft ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα τριμήνου για το οικονομικό έτος που διανύουμε και φαίνεται πως το Xbox Game Pass συνεχίζει να γνωρίζει σημαντική ανάπτυξη. Ο Satya Nadela αποκάλυψε στους επενδυτές πως το Xbox Game Pass ξεπέρασε τα 10 εκ. ενεργούς χρήστες, την ώρα που το Xbox Live έχει πάνω από 90 εκ. (ενεργούς χρήστες). Σε ότι αφορά το xCloud, η υπηρεσία έχει εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες που την δοκιμάζουν όσο είναι ακόμη στη beta. Το hardware συνέχισε την καθοδική του πορεία και έγραψε -20%, τη στιγμή που ο συνολικός τζίρος του Xbox ήταν 1% κάτω σε σχέση με πέρσι (2.35 δισ. δολάρια). Το content και οι υπηρεσίες φαίνεται να έσωσαν την παρτίδα, αφού έγραψαν άνοδο 2% σε σχέση με πέρσι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*