Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεπέρασε τα 100 εκ. αντίτυπα η σειρά Resident Evil

*
Η Capcom εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για να γιορτάσει τα 100 εκ. πωληθέντα αντίτυπα παιχνιδιών της σειράς Resident Evil. Όπως σημειώνει η ιαπωνική εταιρεία, η σειρά Resident Evil έκανε ντεμπούτο το 1996 και καθόρισε το είδος των horror games, με μοναδικό gameplay και στοιχεία που έκαναν τον παίκτη να τινάζεται από τον καναπέ. Τα παιχνίδια Resident Evil έχουν πετύχει αρκετά υψηλές πωλήσεις σε πάνω από 250 διαφορετικές αγορές και στο στόχο αυτό συνέβαλλε και η κυκλοφορία των Resident Evil 2 Remake και Resident Evil 3 Remake. Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως το Resident Evil 8: Village ανακοινώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, στο πλαίσιο του PS5 Event, και θα κυκλοφορήσει το 2021 για PC, PS5 και Xbox Series X.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*