Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεπέρασε τις 2 εκατομμύρια λήψεις το Pikmin Bloom

*
Το Pikmin Bloom, το νέο walking game των Niantic και Nintendo, ξεπέρασε τις 2 εκατομμύρια λήψεις μέσα σε 2 εβδομάδες. Οι πληροφορίες έρχονται από το Sensor Tower, το app analytics firm που υπολογίζει τα δεδομένα καταστήματος, τις αγορές και τις λήψεις. Στην Ιαπωνία οι λήψεις φτάνουν στις 864 χιλιάδες, με τις ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο να ακολουθούν στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Συγκριτικά με τα Pokémon Go και Harry Potter: Wizards Unite, το Pikmin Bloom είναι το λίγοτερο διάσημο IP από τα τρία. Το Pokémon Go είχε φτάσει τις 75 εκατομμύρια λήψεις σε 2 εβδομάδες, ενώ το Harry Potter: Wizards Unite έφτασε τις 12,4 εκατομμύρια. Σε θέμα κερδών, το Pikmin Bloom έφερε στα ταμεία 473 χιλιάδες δολάρια σε 2 εβδομάδες, ενώ τo Harry Potter: Wizards Unite και το Pokémon Go έφεραν στα ταμεία 8 εκατομμύρια και 116 εκατομμύρια δολάρια αντίστοιχα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*