Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεπέρασε το 1 δισ. downloads το Pokémon GO

*
H Nintendo ανακοίνωσε πως το Pokémon GO κατάφερε να σπάσει το φράγμα του 1 δισεκατομμυρίου downloads σε κινητά και tablets σε όλο τον κόσμο. Η εξέλιξη αυτή γνωστοποιήθηκε μέσω ενός νέου video που δημοσιεύτηκε στην ιαπωνική αγορά και αναφέρει τα συγκεκριμένα στατιστικά. Τελευταία φορά που είχαμε μάθει κάποια στατιστικά για τον τίτλο ήταν το 2016, όταν και το παιχνίδι είχε ξεπεράσει τα 500 εκατομμύρια downloads, οπότε μέσα σε αυτήν την τριετία προστέθηκαν άλλα 250 εκατομμύρια ανά χρόνο.

Αναλυτές εκτιμούν ότι το Pokémon GO κατάφερε να φέρει έσοδα που ξεπερνούν τα 2.65 δισεκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμιο επίπεδο και που έφτασαν στα χέρια των υπευθύνων μέσω των αγορών που έγιναν από App Store και Google Play. Δείτε το σχετικό ιαπωνικό trailer στη συνέχεια του άρθρου.




Κατέβασε τώρα τα καλύτερα games για android

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*