Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεχάστε την κυκλοφορία του The Legend of Zelda: Skyward Sword στο Switch

*
Τις προηγούμενες μέρες, έδιναν και έπαιρναν οι φήμες σχετικά με ενδεχόμενη επανακυκλοφορία του The Legend of Zelda: Skyward Sword στο Nintendo Switch. Όλα αυτά είχαν προκύψει από μια ατάκα που αποδόθηκε στον director της σειράς Zelda, Eiji Aonuma, και όπως ήταν λογικό, ο ενθουσιασμός των fans είχε χτυπήσει κόκκινο. Όμως φαίνεται ότι ήρθε η στιγμή της προσγείωσης, μιας και όπως δήλωσε εκπρόσωπος της ιαπωνικής εταιρείας στο Eurogamer, "Για την ώρα δεν έχουμε πλάνα για την κυκλοφορία του The Legend of Zelda: Skyward Sword στο Nintendo Switch". Η κουβέντα του εκπροσώπου ήταν κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη, οπότε τα όποια όνειρα είχετε κάνει, καλό θα είναι να τα βάλετε και πάλι στο συρτάρι των επιθυμιών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*