Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο American McGee θέλει να δημιουργήσει ένα νέο παιχνίδι Alice με την EA

*
Ο American McGee, μετά την ανακοίνωση για το remake του Dead Space, εξέφρασε την επιθυμία του να δημιουργήσει ένα νέο παιχνίδι Alice. Ο McGee θεωρεί πως με το remake, η EA ουσιαστικά δεν έχει σκοπό να δημιουργήσει καινούργιο Dead Space, οπότε το Alice ανεβαίνει στην λίστα της εταιρίας για έναν νέο τίτλο.



Ο McGee ξεκίνησε την καριέρα του στην id Software, στην οποία δούλευε ως level designer σε παιχνίδια όπως Doom και Quake. Στην συνέχεια εργάστηκε στην EA όπου και υπήρξε creative director στο American McGee’s Alice και στο sequel Alice: Madness Returns. Ο McGee έχει δημιουργήσει ένα Patreon page για τον τρίτο παιχνίδι της σειράς με όνομα Alice: Asylum με σκοπό να φτιάξει ένα πλάνο το οποίο θα εγκρίνει η EA. Ο ίδιος δηλώνει πανέτοιμος να αναλάβει ένα νέο project στον κόσμο της Wonderland.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*