Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο CEO της PlatinumGames θέλει να δημιουργήσει μεγαλύτερα παιχνίδια

*
Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο CEO της PlatinumGames, Atsushi Inaba, δήλωσε ότι το studio θα αλλάξει την προσέγγιση του στην δημιουργία παιχνιδιών, καθώς θέλει να φτιάξει τίτλους που θα αγαπηθούν και θα τους απολαύσουν οι παίκτες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ταυτόχρονα όμως η PlatinumGames θα συνεχίσει να δημιουργεί παιχνίδια single-player, για τα οποία έχει γίνει γνωστή η εταιρεία.

Επίσης ο Atsushi Inaba αναφέρθηκε και στο Project G.G που είναι υπό-ανάπτυξη από τον Hideki Kamiya. Δήλωσε ότι βρίσκεται σε στάδιο δοκιμών και ότι ακόμα δεν μπορεί να πει πολλά πράγματα για εκείνο.

Σε συνέχεια ο Inaba είπε, ότι τα μελλοντικά projects που έχει στα πλάνα του θα έχουν διαφορετική δομή, καθώς θα υπάρχουν αλλαγές στην αγορά σε 5 με 6 χρόνια από τώρα, οπότε θα πρέπει να προχωρήσει και να δημιουργήσει νέους τρόπους παιχνιδιού, καθώς αν δεν μπορεί να το κάνει αυτό, τότε για εκείνον δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν και θα χρειαστεί να παρατήσει την εταιρεία ακόμα και αν είναι κερδοφόρα.


Τέλος εξήγησε ότι ο ρόλος του είναι να ηγηθεί της PlatinumGames σε μια κατεύθυνση όπου θα είναι απλή, χωρίς να χρειαστεί να κοιτάζει στο παρελθόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*