Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο CEO της Take-Two δικαιολογεί την αύξηση τιμής τίτλων για τα next-gen συστήματα

*
Όταν η 2K Games ανακοίνωσε ότι το NBA 2K21 θα κοστίζει $70 (σε αντίθεση με τη συνηθισμένη τιμή των $60 για τίτλους της τωρινής γενιάς κονσολών) ξεκίνησε η συζήτηση σχετικά με το αν θα υπάρξει μια γενική αύξηση τιμών για παιχνίδια στα επόμενης γενιάς συστήματα, το PlayStation 5 και το Xbox Series X. Ο Strauss Zelnick, CEO της Take-Two Interactive υπερασπίστηκε την τιμή του NBA 2K21, λέγοντας πως αντικατοπτρίζει την ποιότητα της εμπειρίας του παίκτη.

Ο Zelnick, μιλώντας σε νέα συνέντευξη, σχολίασε ότι δεν έχει υπάρξει αύξηση της standard τιμής των video games εδώ και πολύ καιρό, παρόλο που κάθε παιχνίδι χρειάζεται πολλά χρήματα για να δημιουργηθεί. Όπως συνέχισε, το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι το NBA 2K21 θα αποτελεί μια μοναδική εμπειρία στις νέες κονσόλες, δικαιολογεί την αύξηση της τιμής του.


Η ερώτηση σχετικά με το αν θα υπάρξει αύξηση τιμής στα παιχνίδια τους έχει γίνει και σε άλλους game developers. Η Ubisoft έχει δηλώσει πως τα next-gen games της που θα κυκλοφορήσουν στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου του 2020 θα κοστίζουν $60, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει αύξηση από το 2021 κι ύστερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Οι τιμές των videogames μπορεί να αυξηθούν, αλλά οι μισθοί είναι πολύ δύσκολο να αυξηθούν.
      Φυσικά ο καθένας και η καθεμία θα προβεί σε ενέργειες ανάλογα με τις δυνατότητες που έχει.
      Ευτυχώς που λογικά με την πάροδο χρόνου θα υπάρξουν πτώσεις τιμών αλλά και προσφορές.

*