Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Chris Avellone στην ομάδα ανάπτυξης του The Bard's Tale IV

Η inXile Entertainment ανακοίνωσε ότι αν η καμπάνια του The Bard’s Tale IV στο Kickstarter φτάσει τα 1.9 εκ. δολάρια, στην ομάδα ανάπτυξης θα ενταχθεί και ο Chris Avellone (γνωστός για τη συμμετοχή του σε games όπως τα Planescape: Torment και Fallout: New Vegas), ο οποίος θα σχεδιάσει μια εντελώς νέα περιοχή που ονομάζεται Cairn of Horrors. Επιπλέον, η inXile αναμένεται να ενσωματώσει ακόμα έναν βετεράνο στην ομάδα αν συγκεντρωθούν $1.7 εκ. Ο λόγος για τον Colin McComb (Planescape: Torment, Torment: Tides of Numenera), ο οποίος θα σχεδιάσει μια νέα περιοχή στο Realm of the Elves. Ο Chris Avellone έχει συνεργαστεί με την inXile και στους δύο προηγούμενους τίτλους της, Wasteland 2 και Torment: Tides of Numenera.



Η καμπάνια του The Bard's Tale IV ξεκίνησε στις 2 Ιουνίου και μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 1.35 εκ. δολάρια, με το ποσό να ξεπερνάει ήδη τον αρχικό στόχο ($1.25 εκ.) και ενώ απομένουν ακόμα 10 μέρες για να ολοκληρωθεί η χρηματοδότηση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*