Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Cobra Commander και ο Duke του G.I. Joe στο World of Tanks (trailer)

Ο Cobra Commander και ο Duke από το G.I. Joe franchise βρίσκονται ήδη στο World of Tanks. Εκτός από δύο νέα 3D styles για τα TS-5 και T-54, το World of Tanks προσφέρει themed missions, decals και emblems. Το crossover περιλαμβάνει και μία προωθητική ενέργεια μέσω του Amazon Prime Gaming, που θα ξεκινήσει στις 18 Μαρτίου και θα προσφέρει δύο μοναδικούς crew commanders.

Το νέο G.I. Joe Breakthrough Tank αλλά και το Cobra Battle Operational Assault είναι δυο οχήματα που βασίζονται στα TS-5 και T-54 αντίστοιχα. Σύμφωνα με τον publishing director Max Chuvalov, οι χαρακτήρες της σειράς G.I. JOE αποτέλεσαν το βασικό παιχνίδι για μια ολόκληρη γενιά και τώρα που τα παιδιά αυτά έχουν μεγαλώσει, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να βιώσουν την εμπεριία, παρά μέσω του World of Tanks. Είναι ο τέλειος συνδυασμός και ο Chuvalov δηλώνει ενθουσιασμένος.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*