Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Deadpool έκανε την εμφάνισή του στο Fortnite (trailer)

Όταν η τωρινή σεζόν του Fortnite έκανε το ντεμπούτο της, ένα από τα πιο περίεργα χαρακτηριστικά της ήταν η εμφάνιση του Deadpool. O αντι-ήρωας της Marvel εμφανιζόταν σε διάφορα σημεία του παιχνίδιου, όπως για παράδειγμα στο μπάνιο όταν ήσασταν στο μενού το battle pass, αλλά ήταν ένας χαρακτήρας με τον οποίο κανείς δεν μπορούσε να παίξει. Αυτό αλλάζει σήμερα, ωστόσο, με την κυκλοφορία της νέας αμφίεσης Deadpool.

H αμφίεση είναι διαθέσιμη για όποιον έχει αγοράσει το battle pass και είναι πολύ εύκολο να ξεκλειδωθεί. Απλά, ο παίχτης πρέπει να βρει 2 πιστόλια που είναι κρυμμλένα στα μενού. Έπειτα, θα πρέπει να μπεί σε κάποιο παιχνίδι και να αλλάξει σε Deadpool πηγαίνοντας σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο.


Φυσικά, υπάρχουν και άλλα πράγματα πέρα από την αμφίεση. Υπάρχουν και άλλα αντικείμενα προς ξεκλείδωμα, όπως τις κατάνα του Deadpool και μια έκδοχη της αμφίεσης όπου λείπει η μάσκα. Τέλος, το πλοίο στο βορειοδυτικό μέρος του νησιού έχει αλλάξει σε party boat του Deadpool, γεμάτο με γιγάντια μπαλόνια και ελικοδρόμιο.

Ο Deadpool είναι ακόμη ένας ακόμη χαρακτήρας κομίκ που έχει εμφανιστεί στο Fortnite, καθώς στην λίστα υπάρχουν οι Avengers, o Batman και η Harley Quinn. Η σημερινή ενημέρωση είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη ενημέρωση του παιχνιδιού από τα μέσα του Μαρτίου, όταν η Epic πρόσθεσε στο Fortnite ελικόπτερα και το ανανεωμένο cosmetics locker.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Fortnite
    • 16+ pegi 16+
      • 6.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (2)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://fortnitegame.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*