Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Donkey Kong και ο Diddy Kong είναι οι νέοι γιατροί του Dr. Mario World (trailer)

Νέοι γιατροί και βοηθοί έρχονται στο match-three puzzler Dr. Mario World. Μετά το νέο update για τον τίτλο θα μπορείτε να παίζετε ως Donkey Kong και Diddy Kong, έχοντας πάντοτε ως στόχο την εξόντωση παντός είδους βακτηρίων. Στο single player mode, o Donkey Kong έχει την ικανότητα να εκτοξεύει βαρέλια και έτσι εξολοθρεύει ολόκληρες ομάδες αντικειμών, ενώ στο versus mode στέλνει ομάδες ιών στους αντιπάλους του.

Από την άλλη, στο single player, ο Diddy Kong μετατρέπει τις επόμενες τέσσερεις κάψουλες σε 2,5 στοχεύοντας έτσι σε μικρότερα κενά και κάτι παρόμοιο ισχύει στο versus mode, μόνο που εδώ ισχύει για τις επόμενες τρεις κάψουλες.


Οι τέσσερεις νέοι βοηθοί είναι οι Boo, Scuttlebug, Goomrat και Wiggler. Στο stage mode, ο Boo γεμίζει το skill meter σας κατά 10% επιπλέον όταν σκοτώνονται ιοί κίτρινου χρώματος και στο versus mode αυξάνει την ταχύτητα που γεμιζει το δικό σας αλλά και το rival skill meter σας κατά 20%. Ο Scuttlebug γεμίζει το skill meter σας κατά 10% όταν σκοτώνετε ιούς με κόκκινο χρώμα και στο versus mode μειώνει κατά 10% το χρόνο που απαιτείται μέχρι τα επίπεδα να αρχίσουν να συρρικνώνονται κατά 10%.

Το stage mode skill του Goomrat μοιάζει με αυτό των Boo και Scuttlebug, μόνο που εδώ απαιτείται η εξόντωση μπλε ιών. Στο versus mode σας δίνει πιθανότητα 30% η επόμενη κάψουλα να είναι τύπου rainbow. Τέλος ο Wiggler προσφέρει 10% πιθανότητα εμφάνισης ενός skill charger όταν ξεκινάει ένα επίπεδο και στο versus mode μειώνει κατά 20% την ταχύτητα που γεμίζει το δικό σας skill meter, αλλά και αυτό των αντιπάλων.

Το Dr. Mario World κυκλοφορεί για iOS και Android.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Dr. Mario World
    • 7+ pegi 7+
      • 0 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (0)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE https://drmario-world.com/en-GB/ FOLLOWERS 0 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 6

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*