Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο DrLupo αφήνει το streaming στο Twitch για το YouTube Gaming

*
Ο γνωστός streamer Ben “DrLupo” Lupo προχώρησε σε συμφωνία με το YouTube gaming για αποκλειστική αναμετάδοση του υλικού του, αφήνοντας το Twitch. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά τις ανάλογες μεταγραφές που έκανε το YouTube Gaming με τους Jack “CouRage” Dunlop και Rachel “Valkyrae” Hofstetter και το πρώτο stream του DrLupo έχει προγραμματιστεί για σήμερα. Το DrLupo έχει αρκετά μεγάλο κανάλι στο YouTube με πάνω από 1.7 εκ. συνδρομητές και φιλοδοξεί να ανεβάσει τους αριθμούς του σε ανάλογα επίπεδα με αυτά του Twitch, όπου και είχε δημιουργήσει μια κοινότητα 4.5 εκ. συνδρομητών. Προς το παρόν δεν έγιναν γνωστοί οι όροι αυτής της συμφωνίας. Το Twitch αποχαιρέτησε πάντως τον DrLupo με ένα video tweet που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*