Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Evior πρωταγωνιστεί στο νέο story trailer του Assassin's Creed Valhala

H Ubisoft δημοσίευσε ένα νέο story trailer για το Assassin's Creed Valhala, στο επίκεντρο του οποίου βρίσκεται για μια ακόμα φορά ο Eivor, ένας άγριος Viking, που προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στις υποχρεώσεις απέναντι στον αδερφό του Sigurd και την προσπάθειά του να βρει το δρόμο προς τη δόξα. Ξεκινώντας από τη Νορβηγία, η φυλή του Eivor θα πρέπει να εξασφαλίσει το μέλλον την ανάμεσα στα βασίλεια της Αγγλίας. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, ο Eivor θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους Hidden Ones και θα αντιμετωπίσει πανίσχυρες προσωπικότητες, όπως οι βασιλείς στη Σαξονίας, οι πολεμοχαρείς γιοί του Ragnar Lothbrok αλλά και μια μυστηριώδης απειλή που είναι πολύ πιθανό να καθορίσει το μέλλον της Αγγλίας.

Επίσης, η Ubisoft ανακοίνωσε το Echoes of Valhalla, μια σειρά ντοκιμαντέρ υπό μορφή podcast που έχει ήδη ξεκινήσει και αποκαλύπτει το ιστορικό υπόβαθρο του Assassin's Creed Valhalla. Στο Echoes of Valhalla, οι Vikings αφηγούνται τη δική τους εκδοχή της ιστορίας. Για περισσότερα σχετικά με το podcast μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ


Το Assassin’s Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου 2020, για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 4, Google Stadia και PC (Epic Games Store, Ubisoft Store, UPLAY+). Στις 12 Νοεμβρίου αναμένεται η αντίστοιχη έκδοση για PlayStation 5. Τέλος, το Assassin’s Creed Valhalla θα γίνει διαθέσιμο για Amazon Luna, όταν λανσαριστεί το κανάλι της Ubisoft στην υπηρεσία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*