Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Franklin Clinton και ο Dr. Dre πρωταγωνιστούν στο story The Contract του GTA Online (trailer)

Στη νέα ιστορία του GTA Online που έχει τίτλο The Contract, πρωταγωνιστούν ο Franklin Clinton και οι φίλοι του. Τα χρόνια που ακολούθησαν μετά από την καταστροφή της Union Depository, ο Franklin Clinton έκανε τις δικές του κινήσεις. Ίδρυσε την F. Clinton and Partner, ένα νέο πρακτορείο για celebrities και έχει ανάγκη από δύο πράγματα. Έναν αξιόπιστο συνεργάτη και έναν πελάτη από την υψηλή κοινωνία. Εσείς μπορείτε να είστε αυτός που θα βοηθήσει τον Franklin να φέρει την επιχείρησή του σε νέο επίπεδο. Την ίδια στιγμή, στην άλλη πλευρά της πόλης, ο DJ Pooh προσπαθεί να φέρει σε επαφή τον Franklin με έναν υποψήφιο πελάτη, τον πολύ καλό του φίλο Dr. Dre.

Δυστυχώς όμως το τηλέφωνο του Dr. Dre όχι μόνο αγνοείται αλλά έχει βρεθεί και σε λάθος χέρια. Το χειρότερο είναι πως σε αυτό βρίσκονται αποθηκευμένα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Dr. Dre, τα οποία θα μπορούσαν να αποφέρουν μια ολόκληρη περιουσία στο πρακτορείο. Έτσι λοιπόν θα ξεκινήσει ολόκληρος αγώνας για την ανάκτηση του smartphone.


To The Contract θα προστεθεί στο GTA Online στις 15 Δεκεμβρίου 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*