Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Gabe Newell θεωρεί καλύτερο το Xbox Series X από το PS5 (video)

Ο Gabe Newell της Valve απόλαυσε παραπάνω τις διακοπές του στην Νέα Ζηλανδία από όσο θα περίμενε εξαιτίας του κορονοϊού, ωστόσο αυτό δεν το απέσπασε από τα φωτά της δημοσιότητας, με τα τοπικά τηλεοπτικά μέσα να τον φιλοξενούν με σκοπό να διαφημίσει μια συναυλία που πραγματοποιεί μαζί με τους φίλους του εντελώς δωρεάν.

Σε μια πρόσφατη εμφάνιση του στο The Project, ο Gabe Newell ρωτήθηκε σχετικά με τις κονσόλες νέας γενιάς, εάν προτιμάει το PlayStation 5 ή το Xbox Series X, με τον Newell να απαντάει χωρίς δισταγμό πως είναι καλύτερο το Xbox Series X. Ο Newell ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάποιο οικονομικό όφελος από το Xbox Series X, καθώς η εταιρεία ασχολείται με την ανάπτυξη παιχνιδιού σε υπολογιστές, αλλά αν είχε την επιλογή θα ήταν με το Xbox.


Η άποψη του Newell πηγάζει από το γεγονός πως η νέα κονσόλα της Microsoft είναι αρκετά παρόμοια με έναν υπολογιστή, κάνοντας το πιο προσιτό προς developers όπως την Valve. Φυσικά οι δύο εταιρείες έχουν ήδη μια συνεργασία για την κυκλοφορία των first-party τίτλων της Microsoft στο Steam, ενώ παράλληλα υπάρχει κοινή διαφήμιση τόσο από τα streams της Microsoft, όσο και από το Steam.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*